prodaja uglja, ugalj prodaja, ugalj cena, cena uglja
Početna Ponuda Galerija Kontakt
ugalj, prodaja uglja, ugalj prodaja, ugalj cena, cena uglja

IGOR KOMERC

Prodaja uglja Svilajnac

Istorija preduzećaNastanak i razvoj preduzeća IGOR KOMERC d.o.o., od porodične firme do uspešnog preduzeća, dug je više od dve decenije, početkom davne 1992. godine pa do danas.

Kako je broj zadovoljnih korisnika rastao tokom godina tako se i firma širila i postala preduzeće. Povećanjem broja klijenata povećavala se i potreba za većom nabavkom uglja, što je zahtevalo veće skladište ogrevnog materijala(uglja).

stovariste uglja svilajnac, ugalj, prodaja uglja, ugalj prodaja

Tako se preduzeće preselilo u obližnjem gradu Svilajncu, u ulici Dimitrija Katića, gde se nalazi i uspešno posluje i dan danas.

Preduzeće danasPreduzeće "IGOR KOMERC" d.o.o. je distributer ogrevnog materijala (uglja). Delatnost preduzeća je nabavka i preprodaja uglja. Vršimo nabavku svih vrsta uglja.

Sa prelaskom iz Medvedje u Svilajnac preduzeće znatno proširuje kapacitet skladišta uglja. Na našem stovarištu možete naći sve vrste uglja. Isporučujemo ugalj u manjim, a takodje i u većim količinama.

prodaja uglja, ugalj prodaja, ugalj prodaja uglja, ugalj prodaja, ugalj

Od voznog parka posedujemo utovarivač i dva kamiona. Manji kamion je Tam 80, namenjen za bliže destinacije i manje tonaže. Veći kamion je Mercedes Atego namenjen za duže destinacije i veće tonaže. Ugalj isporučujemo do mušterije.

prodaja uglja, ugalj prodaja, ugalj prodaja uglja, ugalj prodaja, ugalj


Sedište preduzeća se nalazi u Svilajncu, u ulici Dimitrija Katića, pored marketa Fili i poljoprivredne škole. Na lageru uvek ima uglja. Možete nas posetiti svakog dana i u konsultaciji sa nama odabrati pravi ugalj za potrebe vašeg domaćinstva.

prodaja uglja, ugalj prodaja, ugalj prodaja uglja, ugalj prodaja, ugalj

Preduzeće "IGOR KOMERC" nastoji da izadje u susret svakoj mušteriji. Posetite nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda. Tu smo za vas i grejemo vas od 1992. godine.

Rembas Resavica

Rembas
Resavica


rembas, rembas resavica, resavica ugalj, rembas ugalj RMU "Rembas" se bavi podzemnom eksploatacijom visoko kvalitetnog mrkog uglja. Iza sebe ima vise od 150 godina dugu tradiciju eksploatacije uglja. Danas se u sastavu RMU "Rembas" nalaze tri proizvodne jame: Jelovac, Strmosten i Senski Rudnik. Resavsko-moravski basen, po svom geografskom položaju, nalazi se u zapadnoj grupi istočne zone venačnih planina. Bogata ležišta uglja javljaju se širom cele oblasti zapadnog podnožja Beljanice i Kučaja gde se ugalj otkopava u 6 basena.

Sokobanja

Sokobanja


sokobanja,sokobanja rudnik, sokobanja ugalj, soko ugalj, soko Rudnik "Soko" datira jos iz 1898. godine. U prvom periodu, koji traje 24 godine, proizvedeno je oko 600 tona uglja. Intenzivniji rad rudnika "Soko" krenuo je 1923. godine kada su otkrivena nova ležista uglja. Prva modernizacija rudnika izvršena je 1946. godine pri čemu se znatno povećava proizvodnja uglja što donosi rekordnu proizvodnju 1970. godine koja iznosi oko 220 000 tona. Eksploataciono polje leži na atarima sela Čitluk, Vrelo i okolnih sela i naselja.

Krepoljin Jasenovac

Krepoljin
Jasenovac


krepoljin, krepoljin ugalj, krepoljin rudnik, jasenovac, jasenovac rudnik, jasenovac ugalj Rudnik "Jasenovac" je registrovan 1955. godine. Rudnik spada u manje rudnike, ali je po privredi najznačajnija organizacija na području opstine žagubica. Geografska lokacija rudnika je izmedju sela Sige-Bliznak i zaseoka Jasenovac. Sedište je u Krepoljinu. Ležište se pruža paralelno sa Jasenovačkim potokom. Teren je brdovit, nadmorske visine izmedju 514 i 560 metara. Krepoljin je povezan preko Petrovca sa Požarevcom, a preko Žagubice sa Borom i Zaječarom.